Sectiegewijs afpompen

Sectiegewijs afpompen wordt bij het ontwikkelen van een bron toegepast om losgekomen vervuiling na het jutteren uit een bron te verwijderen. Na het chemisch ontwikkelen wordt tevens het eventuele residu geïnjecteerd regeneratiemiddel verwijderd.

Neutralisatie voor waterlozing

Bij bepaalde regeneratiemiddelen, zoals chloorbleekloog, is neutralisatie vereist voordat het afpompwater geloosd mag worden. Q-Flow beschikt over verschillende installaties om deze neutralisatie te faciliteren, zoals mobiele plaatbeluchters en doseerinstallaties.

Sectiegewijs afpompen per filtersectie

Per filtersectie wordt er een debiet onttrokken dat het normale bedrijfsdebiet enkele malen overstijgt. Dat zorgt ervoor dat de verstopping wordt losgetrokken. Tijdens het afpompen wordt nauwlettend in de gaten gehouden of er een residu regeneratiemiddel aanwezig is in het water. Pas zodra er geen vervuiling en residu meer aanwezig zijn, is het sectiegewijs afpompen klaar.

Lozingswater

Afhankelijk van de regels die gelden voor het lozen van lozingswater en afhankelijk van de wens van de klant, beschikt Q-Flow over diverse decanteer- en filterapparatuur om het lozingswater te ontdoen van ongewenste stoffen.

Neem contact met ons op
Sectiegewijs afpompen Losgetrokken vuil boorgatwand Schoon bronwater
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×